Boekhandel Edel in Numansdorp heeft tijdelijk onderkomen na brand.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto D Rensema

Schermafbeelding 2014-05-27 om 16.23.55Numansdorp – Na  de grote brand die op Zondagochtend 25 mei heeft gewoed in het huis boven boekhandel Edel aan de Voorstraat 21 in Numansdorp heeft de winkel veel waterschade opgelopen.  De boekhandel heeft totdat alle schade gerepareed is een tijdelijk onderkomen gevonden in het voormalige pand van de Landgraaf aan de voorstraat 14 in Numansdorp.

 

Medewerkers van de Boekhandel zijn momenteel druk bezig een tijdelijke winkel in te richten aan de Voorstraat 14 en hopen zo snel mogelijk open te kunnen gaan.

De rook was tot ver in de omgeving te zien. Het vuur was op de zolder van het pand begonnen. De brand brak even na vijf uur s ochtends uit. De bewoners konden het pand op tijd verlaten. Het bovenhuis is uitgebrand en de boekhandel heeft zware waterschade opgelopen. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de huizen ernaast.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren