Bakkie doen met met de VVD en Verkiezingsbijeenkomst met kandidaat kamerlid Roald van der Lide

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op zaterdag 4 maart trekt de VVD de Hoeksche Waard in om onder het genot van een “bakkie” met de kiezer in gesprek te gaan over de komende Tweede Kamerverkiezingen en andere onder de mensen levende politieke onderwerpen.

De VVD is aanwezig met o.a. kandidaat kamerlid Roald van der Linde en lokale raads-, bestuurs- en commissieleden. Met een “bakkie doen” wil de VVD van de kiezer horen welke onderwerpen de inwoners van de Hoeksche Waard belangrijk vinden. Naast landelijke thema’s worden ook vragen over lokale zaken beantwoord.

De VVD is in ieder geval ’s morgens in het centrum van Oud-Beijerland aanwezig. In de middag doet het gezelschap in ieder geval ’s-Gravendeel en Strijen aan.

VVD verkiezingsbijeenkomst met kandidaat Kamerlid Roald van der Linde

Donderdagavond 9 maart organiseert VVD Hoeksche Waard een politieke bijeenkomst in De Vijf Schelpen te Mijnsheerenland. Deze bijeenkomst staat in het teken van de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Op deze bijeenkomst zal kandidaat Kamerlid Roald van der Linde spreken over het thema “woonomgeving en leefbaarheid”. Tijdens deze bijeenkomst is gelegenheid van gedachten te wisselen over de VVD plannen voor de komende vier jaar. Uiteraard kunnen daarbij ook andere lokale en regionale zaken aan de orde worden gesteld.

Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren