Waterfeest bij Speeltuinvereniging Speelvlucht tijdens hittegolf in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

zomerfeestOUD-BEIJERLAND – In plaats van een activiteit op zaterdag, is er deze week twee keer feest bij Speeltuinvereniging Speelvlucht aan de Boezemsingel in Oud-Beijerland  (naast de Kinderboerderij).Met een hittegolf op komst kan dat natuurlijk niets anders dan een waterfeest worden.Wat is er tenslotte leuker dan spelen en kliederen met water?

In plaats van de traditionele peuterochtend, hebben we deze donderdag (van 10 tot half 12) een heus waterfeest voor de allerkleinsten (0 – 4 jaar).We halen de eendjes tevoorschijn en zetten heel veel emmers met water neer om lekker te kliederen of gewoon lekker in te gaan zitten.Heb je zelf nog een klein badje of eiland je liever in je eigen emmer, neem hem dan gerust mee.

En op  vrijdagmiddag (van half 2 tot 5 uur) doen we het nog eens dunnetjes over voor alle kinderen die na eerste schoolweek wel aan een feestje toe zijn.Ook dan kan er gehengeld worden en geknutseld en hebben we nog veel meer leuke spellen met water.Zorg er maar voor dat je nat en vies mag worden, de zorgen wij voor de rest.

Beide dagen is het winkeltje is open (met waterijsjes!) en staat de muziek gezellig aan.Entree is voor leden gratis en voor niet leden €3,00. Het is mogelijk ter plekke lid te worden.

Bezoek ook eens de Facebookpagina van de Speeltuinvereniging


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren