Inloopavond in Café ’t Veerhuys over de renovatie van de Veerhaven te Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto het Veeerhuys

Op maandag 22 april zijn inwoners van Puttershoek en belangstellenden welkom in café ’t Veerhuys voor een inloopavond over de renovatie van de Veerhaven in Puttershoek. Tijdens de inloopavond kunt u het (voorlopig) definitief ontwerp van de Veerhaven zien. Onderwerpen als bestrating, kleurgebruik, materialen, verlichting, et cetera komen aan bod.

De Veerhaven behoort tot het cultureel erfgoed van Puttershoek

Daarom vinden wij het belangrijk bewoners van Puttershoek te informeren. We zijn erg benieuwd naar uw mening over het (voorlopig) definitief ontwerp dat tot stand is gekomen met de direct omwonenden. Er is voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen en uw meningen te delen. Met deze informatie bekijken we of en waar we het ontwerp op kleine details kunnen aanscherpen.

De inloopavond begint om 20.00 uur en u kunt gedurende de avond, tot 21.30 uur, binnenlopen. Ook belangstellenden zijn van harte welkom.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren