Benefietevenement het Hoeks Festijn met Q Music The Party ten bate van de Voedselbank Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MIJNSHEERENLAND – Op zaterdag 1 april 2017 presents RHB events de eerste editie van het Hoeks Festijn. Het is een benefietevenement waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan de Voedselbank Hoeksche Waard.

Q Music The Party draait het gehele event live on stage, inclusief het FOUTE UUR. Van rave tot aan de top 40, alles zal de revue passeren. Dit mag je niet missen, dus scoor je tickets voordat het te laat is. De verkoop is al gestart dus wees er snel bij.

De locatie waar het evenement plaatsvindt is te vinden aan het Recreatieoord Binnenmaas, Vrouwe Huisjesweg 1, 3271 LX, Mijnsheerenland. Het evenement start om 15.00 en duurt tot 23.00, leeftijd is vanaf 18+.

Voor meer info, kaartjes bestellen en de  voorwaarden www.rhbevents.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren