Geslaagden van het Actief College in Oud-Beijerland

0
1217

GeslaagdOUD-BEIJERLAND – Op donderdag 16 juni was de uitslag van de Eindexamens. Hieronder een overzicht van de geslaagden op het Actief College. Namens de redactie van Hoeksch Nieuws feliciteren wij alle geslaagden!

Leerwerktraject (LWT):

Nick de Boer, S GRAVENDEEL; Timo Daamen, S GRAVENDEEL; Nick den Daas, OUD-BEIJERLAND; Cindy Koesveld, ZUID-BEIJERLAND; Aaron Orgers, OUD-BEIJERLAND

Basis Beroepsgerichte Leerweg (BBL):

Hamza Ahmed, MIJNSHEERENLAND; Vinny Arbman, MIJNSHEERENLAND; Rick Burgers, NIEUW-BEIJERLAND; Luca Doesburg, MAASDAM; Britt van Dongen, NUMANSDORP; Melissa Douw, OUD-BEIJERLAND; Thom Gommers, S GRAVENDEEL; Jake Groenewegen, OUD-BEIJERLAND; Dindee Hartkamp, PIERSHIL; Melvin van der Heiden, OUD-BEIJERLAND; Ricardo Herkhof, OUD-BEIJERLAND; Corbin van der Hoek, OUD-BEIJERLAND; Vera Hofstede, NUMANSDORP; Ilene Holleman, PIERSHIL; Lamár Hoogenboom, ZUID-BEIJERLAND; Rico Kemeling, S GRAVENDEEL; Max van der Laan, HEINENOORD; Marieke van der Meer, ZUID-BEIJERLAND; Tjeerd Meyer, OUD-BEIJERLAND; Alex Molenaar, OUD-BEIJERLAND; Tom van den Oudenhoven, OUD-BEIJERLAND; Melissa Persoon, MIJNSHEERENLAND; Daniël de Ronde, WILLEMSTAD NB; Rachel Simons, OUD-BEIJERLAND; Sylvana Visser, S GRAVENDEEL; Sven van Vliet, HOOGVLIET; Ashley de Waard, NUMANSDORP

Kader Basis Beroepsgerichte Leerweg (KBL):

Lars de Baat, PUTTERSHOEK; Eline Barendrecht, MIJNSHEERENLAND; Matthijs van Bergeijk, STRIJEN; Lotte Bestebreur, NIEUW-BEIJERLAND; Gabi de Bruin, S-GRAVENDEEL; Katherine Di Tore, MAASDAM; Max Hauser, OUD-BEIJERLAND; Luc Hollaar, PIERSHIL; Charilé Hollander, OUD-BEIJERLAND; Femke Hopstaken, OUD-BEIJERLAND; Xanne van IJzendoorn, NIEUW-BEIJERLAND; Nick de Jonge, STRIJEN; Thijs de Jongh, PIERSHIL; Jan Willem de Jongste, STRIJEN; Celine Kersten, OUD-BEIJERLAND; Carianne Koijck, HEINENOORD; Dominique Koolmees, MIJNSHEERENLAND; Michael Kunen, KLAASWAAL; Verena Link, POORTUGAAL; Christiaan Looren de Jong, ZUID-BEIJERLAND; Ruweyda Mohammad, OUD-BEIJERLAND; Tyche Noordermeer, PUTTERSHOEK; Kristian van Overeem, HEINENOORD; Kevin Reedijk, NUMANSDORP; Manon Soetmulder, OUD-BEIJERLAND; Roselinde Spee, NUMANSDORP; Mike van Steensel, OUD-BEIJERLAND; Els van Steensel, Heinenoord; Steffie van der Stel, NIEUW-BEIJERLAND; Bart Struik, OUD-BEIJERLAND; Nick Timmers, HEINENOORD;  Jim Torenvlied, BARENDRECHT; Megan van der Vlies, OUD-BEIJERLAND; Stefan de Vroed, OUD-BEIJERLAND; Wendy Wijnolst, MAASDAM; Femke Wouda, OUD-BEIJERLAND; André Zevenbergen, KLAASWAAL; Bryce Zindel, BARENDRECHT; Giovanni Zinser, NIEUW-BEIJERLAND

Gemengde Leerweg (GL):

Jesse Groen, OUD-BEIJERLAND; Danilo Heesbeen, ROTTERDAM; Bart de Klerk, NUMANSDORP; Kevin Visser, OUD-BEIJERLAND; Terrence Wildenberg, MAASDAM; Chanel Hasselaar, KLAASWAAL; Stefan van Neijhof, OUD-BEIJERLAND; Lisa Zegel, OUD-BEIJERLAND; Morena de Graaf, OUD-BEIJERLAND; Reneé de Kramer, PUTTERSHOEK; Valesca Polm, OUD-BEIJERLAND; Mark Robbemont, PUTTERSHOEK; Isa Wijnbeek, NUMANSDORP

Theoretische Leerweg (TL-Mavo):

Jaco van den Berg, PUTTERSHOEK; Mike Boekee, PUTTERSHOEK; Rosemarijn Bron, OUD-BEIJERLAND; Mark van der Burg, OUD-BEIJERLAND; Mandy Deijkers, WILLEMSTAD NB; Anna van Duijn, OUD-BEIJERLAND; Nalini Jagram, OUD-BEIJERLAND; Sanne de Kok, OUD-BEIJERLAND;  Corien Pannekoek, NIEUW-BEIJERLAND; Tim Roos, OUD-BEIJERLAND; Kristel van Rutten, MAASDAM; Kathy Stoop, PUTTERSHOEK; Zoë van Veen, PUTTERSHOEK


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.