Foto expositie in De Open Hof

0
288

Oud-Beijerland – Op zondagmiddag 3 september om 14.30 geven beide fotografen een toelichting op hun werk. Een ieder die belangstelling heeft is van harte uitgenodigd.De Open Hof Willem van Vlietstraat 2, 3262 GM  Oud-Beijerland
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 09.30u tot 11.30u zondagmiddag: 14.30u tot 16.30u.

Bas Verschoor                                                                            

Al vanaf mijn kinderjaren ben ik bezig met fotografie. Met de Agfa pocket camera
van mijn ouders mocht ik in de vakanties de kiekjes maken. Zo’n 25 jaar geleden kocht ik mijn eerste serieuze (spiegelreflex) camera.  De komst van de digitale fotografie en de daarbij behorende mogelijkheden zorgde ervoor dat het fotografie vuurtje steeds verder oplaaide. 

De tak van de fotografie die me het meest aanspreekt is de natuurfotografie.
Hierbij richt ik me op een grote variatie aan onderwerpen, van Macro tot Landschap,
van een verstild strand tot vogels.

Fotografie is letterlijk schrijven met licht. Het is voor mij een mooie combinatie van techniek en creativiteit waarbij het niet gaat om het vastleggen van de werkelijkheid maar bovenal om het creëren van een mooi beeld.

Fotografie heeft me geleerd om niet alleen goed rond te kijken in de natuur maar bovenal om de schoonheid van onze schepping te zien.

Albert Cornelissen
Op mijn vierde stopte mijn broer
mij een Agfa Synchro Box in mijn hand.
Dat is het moment waarop de fotograaf in mij geboren is.

Het liefst fotografeer ik mensen, natuur en architectuur op een zo natuurlijk mogelijke wijze. Vaak voeg ik extra accenten toe om de essentie meer inhoud te geven.
Ook verzorg  ik workshops portretfoto’s.
Mijn uitspraak is:
“ Een beeld in je kop geeft een brok in je keel.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.