Starterscursus hardlopen bij AV Spirit in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Oud-Beijerland – Wat is de Starterscursus die ieder jaar begint bij AV Spirit Oud Beijerland op de eerste maandag van oktober? Sinds 2006 is  deze cursus al een succes.

Je hebt zin om met hardlopen te beginnen, maar er komt steeds wat tussen: een terrasje, een etentje met vrienden of je zit net zo lekker op de bank. A.V. Spirit biedt met het arrangement voor starters een goede stok achter de deur. De starterscursus is gezellig, leuk, gezond, sportief en met medebeginners ga je samen over de drempel heen. 6 maanden lang staan iedere maan-en donderdagavond (19.30-21.00 uur)  enthousiaste en gediplomeerde looptrainers klaar om jou de beginselen van het hardlopen bij te brengen. Dit doen ze door het geven van gevarieerde trainingen met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Na die drie maanden ben jij in staat om vijf kilometer aan één stuk te lopen. De 2e periode gaan we door naar de 10 km. De periode die achter ons ligt heeft bewezen dat een gezonde leefstijl je  immuun systeem een Boest geeft.

Ik wist niet dat ik dit in me had, is een veel gehoorde reactie. De starterscursus is het beste begin van gezond bewegen. Je conditie verbetert en je kunt ook nog eens ongemerkt kilo’s kwijt raken. Een heerlijk gevoel toch!

Welke voordelen biedt deze cursus de deelnemers? 

Het starters arrangement biedt je 6 maanden lang twee trainingen per week onder begeleiding van een gekwalificeerde trainer. Je hebt als deelnemer toegang tot de accommodatie van A.V. Spirit met faciliteiten zoals douches, kantine en krachthonk. Je krijgt informatie over trainingsvormen, kleding, voeding en drinken en blessurepreventie. Aan deze cursus is een sportfysio verbonden die je kan bezoeken bij een blessure. Een trainer kan als sportmasseur je ook met raad en daad bijstaan

Wat houdt het starters arrangement in? 

Het starters arrangement betekent 6 maanden lang twee trainingen per week, na 3 maanden lopen jullie de Nieuwjaars loop over een afstand van 5 km in een mooi functioneel T shirt  De kosten bedragen onder voorbehoud totaal € 180,00 te betalen in 2 delen via een eenmalige machtiging.

Meer informatie 

De informatieavond vind plaats op 23 september in de kantine van A.V. Spirit. Aanvang :19.45 uur. Tevens krijgt u op deze avond voorlichting over: wat is goede hardloopkledingkleding en Hardloopschoenen. Voor eventueel meer informatie mail dan naar [email protected] of bel naar de verantwoordelijke trainer 0629537865
Bekijk hier informatie over hardloopkleding en hardloopschoenen.

De corona regels die dan gelden zullen wij volgen

Wilt U niet wachten tot oktober, dan kunt u zich aansluiten bij groep 5. Dit is een  semi beginnersgroep die op dinsdag en donderdag trainen, hier kan u 3 x gratis mee trainen al vorens lid te worden van onze vereniging.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren