Samenwerkingsovereenkomst gemeente en OSV Oud-Beijerland voor aanleg kunstgras en trainingsveld

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

IMG_8265 kopieOUD-BEIJERLAND – Met een handtekening en handdruk bezegelden sportwethouder Harry van Waveren en de heren Jack Smeets (voorzitter) en Arie Dikmans (commerciële zaken) donderdag 23 juni 2016 de samenwerkingsovereenkomst tussen gemeente Oud-Beijerland en voetbalvereniging OSV.

Al eerder vonden beide partijen, na intensieve overleggen, een oplossing voor het geschil over het zogenoemde derde veld dat de voetbalvereniging aan het begin van het seizoen moest inleveren. De gemaakte afspraken, waardoor de voorgenomen rechtszaak van de baan was, zijn nader uitgewerkt in een intentie- c.q. samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen.

De samenwerkingsovereenkomst voorziet in het omvormen van het bestaande weTra voetbalveld 1 (hoofdveld) tot kunstgrasveld en het aanleggen van een trainingsveld. Het ligt in de planning om beide velden op 1 oktober 2016 in gebruik te kunnen nemen.

Het college vraagt de gemeenteraad een krediet van in totaal € 350.000,- beschikbaar te stellen voor het vervangen van het natuurgrasveld door een kunstgrasvoetbalveld en de aanleg van een trainingsveld op het terrein van OSV.

Zowel de wethouder als de beide bestuursleden van voetbalvereniging OSV die dit jaar honderd jaar bestaat, zetten ‘met groot genoegen’ hun handtekening onder het document. Immers, het behaalde resultaat is – om het in wedstrijdtermen uit te drukken – een mooie uitslag!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren