Naaicafé For2Have houdt grote modeshow in Oud-Beijerland

0
553

UitnodigingModeshowOUD-BEIJERLAND – Op vrijdag 1 juli houdt het Naaicafé For2Have een grote modeshow. De leerlingen onder de 18 jaar gaan voor ouders, grootouders, broers, zussen en vrienden hun zelfgemaakte kleding showen.

Het Naaicafé For2Have heeft een groot aantal kinderen op naailes zitten. De jongste is 7 jaar en de oudste is 16 jaar.  Elke week komen de kinderen naar de naailessen waar zij aan hun eigen projecten werken. In het Naaicafé is volop materiaal aanwezig, dus als een project is gekozen kan er direct aan begonnen worden. De groepen zijn maximaal 6 kinderen.

In de 5 jaar dat het Naaicafé bezig is met de lessen voor kinderen zijn er al heel  veel knuffels, kussens , kledingstukken en tassen gemaakt.  De insteek van het Naaicafé is dat de kinderen het leuk vinden om zelf iets te maken, trots zijn op hun eigen creaties en durven iets anders te doen dan wat nu “in de mode”  is. Met het voordeel dat de kinderen leren met een naaimachine te werken, met naald en draad werken en vooral creatief te denken.

De modeshow is een leuke afsluiting van seizoen 2015 /2016. Het Naaicafé is trots dat de leerlingen hun eigen gemaakte creaties kunnen tonen. De modeshow wordt gehouden in basisschool de Zevensprong Noord  gevestigd aan de Strienemonde 17 in Oud-Beijerland

Na de zomervakantie starten de lessen weer.  Meer informatie opvragen over de lessen kan via mail aan [email protected]  tav Esther Putkamer


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.