Jong Hoeksche Waard biedt hip en leuk vrijwilligerswerk!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

loesje-e1458226985195-238x300HOEKSCHE WAARD – Jong Hoeksche Waard heeft 6 jongerencentra in de gemeenten Strijen, Binnenmaas en Oud-Beijerland. Hier vinden verschillende activiteiten plaats zoals: bandavonden, jamsessies, meiden activiteiten, fifa- en darttoernooien, tienerdisco’s, filmavonden en nog van alles dat we hier vergeten op te noemen.

Naast de vele activiteiten is het jongerencentrum vooral een plek voor jongeren om elkaar te ontmoeten. De jongeren die er komen zijn tussen de 11 en 18 jaar. Als vrijwilliger zorg jij dat jongeren een leuke plek hebben om naar toe te gaan. Hier kunnen ze hun verhaal kwijt, lol maken, muziek draaien en leuke dingen verzinnen om te organiseren.

Voor onze jongerencentra Orion in ’s-Gravendeel, Joeno in Heinenoord, Question in Mijnsheerenland, the Point in Puttershoek en de Klep in Strijen zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om diensten te draaien tijdens de openingsavonden. De jongerencentra zijn op vrijdag van 19:30 tot 22:30 uur open.

Iets voor jou?

Neem dan contact op met het jongerenwerk via [email protected] of bel naar 088 – 7308967. Op www.jonghoekschewaard.nl zijn de activiteiten die georganiseerd worden terug te vinden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren