Website Strijen Info blijft ook bestaan na de fusie van gemeenten in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding 2016-07-12 om 13.05.44Strijen – De onafhankelijke website Strijen Info blijft ook na de fusie van de gemeenten in de Hoeksche Waard bestaan.  

Eigenaar Jasper van der Kellen laat weten dat de naam en kern Strijen altijd zal blijven bestaan ook na de fusie die in 2020 plaats zal vinden en er dus altijd wel wat te melden is . Van der Kellen laat weten dat hij sinds 2011 de website www.strijen.info met veel plezier maakt en onderhoud voor de inwoners van Strijen en omgeving.

De website Strijen info is opgericht in april 2011 en bestaat dit jaar dus 5 jaar. Dagelijks heeft de website zo 1000 bezoekers en op Facebook volgen ruim 3000 mensen de website en op twitter rond de 1600 volgers. Van der Kellen is ook de oprichter en eigenaar van www.hoekschnieuws.nl wat sinds april 2014 bestaat!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
TAGGED:
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren