Strijen verliest uit bij voormalig 3e klasser DCV

1 Min Read

Strijen-met-bal-PDF1Voor de Strijense kanaries leek er voor de rust weinig aan de hand in Krimpen aan de IJssel. Bij sporadische uitvallen was keeper Sem Kerkhof attent en wist Jordi van Marion in de 30e minuut een vrije trap van Stephan Baay binnen te koppen. Echter in de 40e minuut leidde onachtzaamheid in de Strijense defensie tot de gelijkmaker; de voorzet van Arthur Admiraal werd simpel binnengewerkt door Tim van Diejie.

Na de rust kreeg Strijen door zwak verdedigen de kous op de kop. In de 48e minuut leidde Jordi van Marion de achterstand in – de na zijn misser bij Patrick de Reuver belandde bal eindigde na mistasten van keeper Kerkhof simpel in het Strijense doel, waarna in de 59e minuut de volledig vrijstaande Nick Peeters de 3-1 binnen mocht koppen en Arthur Admiraal in de 83e minuut ongehinderd de 4-1 aan mocht tekenen. In de 84e minuut wist Jan Jaspers de stand een iets draaglijker aanzien te geven door de van de paal terugketsende inzet van Mark Stam binnen te tikken: 4-2.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.