Advertorial: Inrichterij van Toen

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

Kleuradvies

We zijn dealer van Farrow & Ball verf en behang voor de Hoeksche Waard. Daarnaast verkopen we krijtverf, wassen en toebehoren van Abbondanza.

We geven kleuradvies  in onze winkel, waarbij we jouw wensen inventariseren, welke sfeer je belangrijk vindt en hoe je thuis wilt leven.Daarbij kan je eventueel stofstalen, foto’s e.d. uit je interieur meebrengen zodat we een zo goed mogelijk beeld krijgen.Van Farrow & Ball hebben we sample pots in de winkel zodat je thuis in alle rust de kleuren kunt uitproberen.

Ook komen we graag naar je toe om in een ontspannen sfeer in jouw omgeving tot een goed kleuradvies te komen. In een gesprek worden je persoonlijke smaak en wensen besproken. Samen observeren we de ruimte, het licht en de inrichting van je huis.Zo kunnen we met kleur een sfeer creëren waarin jij je thuis voelt.

We vragen voor een kleuradvies aan huis een vergoeding van 75.-. Dit bedrag wordt verrekend bij een besteding aan verf in onze winkel vanaf 200,-.

Farrow & Ball verf laat zich niet mengen op de mengmachine maar wordt ambachtelijk gemaakt in Wimborne Dorset, UK. Gemengde F&B kleuren komen qua uitstraling serieus tekort op het originele product. Het verschil:  Farrow & Ball verf wordt gemaakt met ruime hoeveelheden natuurlijke pigmenten en de mooiste producten als bindmiddel, dit geeft de verf zijn ongeëvenaarde kleurdiepte en prachtige werking van het licht.

Woonwinkel

Bezoek onze woonwinkel voor inspiratie, advies, om een afspraak bij je thuis in te plannen, om producten te bestellen of direct aan te schaffen; voor je interieur of voor een apart en stijlvol cadeau.

JE VINDT in onze Inrichterij o.a.:

Nederlands design • Scandinavisch design • Farrow & Ball verf en behang • Abbondanza krijtverf en was • cementtegels • Zelliges • design- en industriele verlichting • hang- en sluitwerk in diverse stijlen • shutters • (maatwerk-) vloerkleden • woonaccessoires • (maatwerk-) meubels •  snijplanken •  design kaarsen •  kandelaars •  vazen •  serviesgoed •  glaswerk

MERKEN die wij voeren zijn o.a.:

polspotten • housedoctor • farrow & ball •  abbondanza •  frezoli •  &Klevering •  HK living •  storebror •  giso •  zuiver •  Castelo •  De Tegel BV •  Puik •  Nordal

Inrichterij Van Toen is o.a. DEALER VAN:

Farrow & Ball verf en behang •  Frezoli industriële verlichting •  STBR stoere woonaccessoires •  Castelo cementtegels •  de Tegel BV cementtegels en zelliges • Pip Tiles •  String Furniture minimalistisch Zweeds modulair design

Verder kopen we op allerlei plekken in en zijn onze kernwoorden: kwaliteit, duurzaamheid, natuurlijk, puur en eerlijk.

Inrichterij Van Toen

Monique is de winkel ruim vijf jaar geleden gestart, geeft kleuradvies en is interieurstylist.Nathalie is er begin dit jaar bij gekomen, is interieurontwerper/-stylist.Theo is ambachtelijk timmerman, geeft interieuradvies en verzorgt interieur maatwerk.

Kom eens langs in onze winkel

Adres

Mobiel:

  • Monique: 06 53 96 01 59
  • Nathalie:  06 21 14 65 80
  • Theo: 06 10 42 13 30

Openingstijden winkel:

  • Woensdag t/m vrijdag   10.00 – 17.00
  • Zaterdag 10.00 – 16.00

Buiten openingstijden op afspraak.

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren