Echtpaar Van Bochoven uit Heinenoord en echtpaar Van der Steene uit Oud-Beijerland vieren hun 60 jarig huwelijksjubileum

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Een prachtige bos bloemen en de felicitaties namens het gemeentebestuur. Echtpaar Van Bochoven uit Heinenoord en echtpaar Van der Steene uit Oud-Beijerland overkwam het maandag 9 maart. Beide echtparen vierden hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Echtpaar Van Bochoven

Foto gemeente Hoeksche Waard

Zondag 8 maart waren Boudewijn (86) en Magda (82) maar liefst 60 jaar getrouwd. Boudewijn, geboren in Heinenoord, en Magda, geboren in Puttershoek, leerden elkaar kennen na de watersnoodramp. Meneer Van Bochoven viel als een blok voor de mooie blonde haren van Magda. Niet zo gek ook! Daar had hij aandacht voor. De ouders van Boudewijn hebben namelijk altijd een herenkapsalon gehad in Heinenoord. Ook hij volgde een kappersopleiding in Dordrecht.

Na 7 jaar verkering trouwde het stel en vonden een woning in Heinenoord. Daar namen ze de kapsalon over en startten naast mannen, ook met het knippen van dames. Magda hielp altijd in de salon met het ontvangst en de verzorging van de klanten. Ze kregen een zoon en een dochter en zijn inmiddels opa en oma van 2 kleinkinderen.

Harry van Waveren bracht als locoburgemeester maandagmiddag een bezoek aan het paar. Hij had de eer om de bloemen te overhandigen.

Echtpaar Van der Steene

Foto gemeente Hoeksche Waard

Aat (83) en Ada (82) van der Steene kregen hun bloemen uit handen van locoburgemeester Paul Boogaard. Hij bracht het echtpaar een bezoek omdat zij maandag 9 maart 60 jaar getrouwd waren.

Meneer Van der Steene was altijd salesmanager en Ada werkte in de confectie. Beiden kwamen in Rotterdam ter wereld, maar vonden in 1974 een woning in de Hoeksche Waard, in Numansdorp. Nu wonen ze alweer 18 jaar in Oud-Beijerland. Het stel houdt van culinaire hapjes en gaan er elke dag op uit. Ze kregen 1 dochter en zijn gelukkig met hun 2 kleinkinderen.

 

Van harte gefeliciteerd!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.