Twee live concerten van Terry Oldfield in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

IMG_0504-3-600-400-100Na de liveconcerten van Asher Quinn in mei komt niemand minder dan Terry Oldfield concerten geven in Strijen op Vrijdag 17 en zondag 19 oktober 2014. Terry Oldfield is een wereldwijd geprezen componist en geliefd muzikant, bekend om zijn “meesterschap” met de fluit.

Oldfield heeft niet alleen solo, maar ook samen met zijn broer Mike Oldfield cd’s op zijn naam staan en met een recordverkoop van meer dan 3 miljoen cd’s levert hij een prachtige bijdrage aan de wereld van de muziek. Niet alleen zijn bijzondere stem en prachtige muziek hebben Terry gemaakt tot wie hij is, maar de manier waarop hij de panfluit weet te bespelen heeft beslist voor internationale faam gezorgd.Met een recordverkoop van meer dan 3 miljoen cd’s levert Terry een prachtige bijdrage aan de wereld van de muziek.Oldfield wordt gedurende beide concerten begeleidt door zijn vrouw Soraya, muzikante en zangeres.

Tickets a 25,00 zijn vanaf heden te reserveren via 078-6735893/06-53518321en via email [email protected]

Foto PR


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren