Strijen wint ruim

72

imageStrijen – Door een eclatante 7-3 overwinning op Amstelwijck houdt Strijen de kansen levend voor prolongatie van het 2e klasserschap.

Bij rust leidde Strijen al met 4-1, hoewel vlak voor rust de 3-2 dichtbij was toen de inzet van Elvis Versluis via de vingertoppen van keeper Jordy Hofman op de lat belandde; uit de tegenaanval scoorde Jan Jaspers de 4-1. Ook de 3-1 kwam op naam van Jan Jaspers, maar qua aantal doelpunten moest hij deze middag zijn meerdere erkennen in Jasper Huisman die vier maal scoorde: 1-0, 2-1, 5-2 en 6-2. Sven Post wist in het aantrekkelijke duel 7-2 aan te tekenen, waarna het laatste woord aan Merijn van Groesen was die namens het Dordtse Amstelwijck de eindstand op 7-3 bepaalde.

Door dit resultaat behoudt Strijen aansluiting met de andere degradatiekandidaten. Zelf staan ze nog voorlaatste met nog 6 wedstrijden te spelen. A.s. zaterdag kunnen wederom goede zaken gedaan worden als hekkesluiter Pernis op bezoek komt aan de Strijense Sportlaan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.