Strijen onderuit tegen SSS Klaaswaal

1 Min Read

Niels Konijnenburg bewees dat hij naast keepen ook een prima veldspeler wasKlaaswaal – In de 20e  minuut miste Nigel Schaken een opgelegde mogelijkheid om Strijen op voorsprong te brengen en uit de tegenaanval wist de snelle Oscar van Gelderen SSS op een 1-0 voorsprong te brengen.

5 minuten later was de stand weer gelijk nadat Cheraily Martina een voorzet van Quintin de Jager binnenkopte, maar toch ging SSS met een 2-1 voorsprong rusten nadat Frank van der Linden met een afstandsschot keeper Yordi Godijn verraste.

Na de rust zakte het spel naar een bedenkelijk niveau en strafte Max Pelkman een verdedigingsfout en glipte de bal tussen de handen van Yordi Godijn door in het doel.