Veel toeschouwers bij de eerste paal van de LIDL supermarkt in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

EerstePaalSupermrktSTRIJEN – donderdag 28 augustus 2014, is onder grote belangstelling officieel de eerste paal geslagen voor een nieuwe tweede supermarkt in Strijen.

Op de plaats van de voormalige basisschool De Striene worden de komende maanden tevens 18 nieuwe appartementen gebouwd. Om die redenen waren diverse partijen vertegenwoordigd bij de heuglijke eerste paal.

HW Wonen maakte samen met de gemeente Strijen de plannen voor de nieuwe huurappartementen. De heren Pluijmer (directeur HW Wonen) en Van Tilborg (wethouder gemeente Strijen) sloegen de eerste paal diep in de drassige grond. Voor het deel van de nieuwe supermarkt hadden de gebroeders De Man zich in de witte jassen gehesen. Zij ontwikkelden het supermarktgedeelte voor Lidl Nederland. Ook hun 13 meter lange betonnen kolos verdween moeiteloos in de aarde.

De enorme publieke oploop gaf aan hoezeer de inwoners van de gemeente Strijen zitten te wachten op een nieuwe supermarkt. Tevens wordt ter plekke nog een parkeerterrein met 91 parkeerplaatsen aangelegd. Het gehele parkeerterrein wordt in asfalt uitgevoerd. De supermarkt is naar verwachting in april 2015 gereed. De oplevering van de appartementen wordt verwacht in het derde kwartaal volgend jaar.

Bron: Gemeente Strijen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren