Na een wilde achtervolging in Numansdorp vannacht belandden beide voertuigen in een tuin

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

14915726_955886557851243_4230015805396856080_nNumansdorp – Agenten reden vannacht in Numansdorp toen zij een voertuig tegenkwamen welke vervolgens direct probeerde te ontkomen. Een wilde achtervolging bracht spanning in Ambachtsheerlijkheid, waar normaal gesproken de kippen rustig op stok zitten.

De bestuurder nam grote risico’s en is getracht te doen stoppen, wat uiteindelijk resulteerde in het van de weg raken van beide voertuigen. Deze kwamen terecht in een tuin van een bewoner van de Ambachtsheerlijkheid aan de Schuringse Havenkade OZ.

Toen er een zoekslag was gemaakt waarbij de verdachte helaas niet was aangetroffen, was ook de adrenaline uitgewerkt. De eerste zin tegen de wakker geworden bewoners: ‘politiewekservice goedemorgen’. Ze konden er om lachen.

In de tuin bleken geen kippen op stok te zitten maar Wallabies. Ook de dieren waren gelukkig ongedeerd en de tuin is, met hulp van ons, van tijdelijk hekwerk voorzien.

Onderzoek naar de verdachte is nog in volle gang…

Bron: Politie Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren