Boekstart babymassage in bibliotheken Strijen en Numansdorp

0
130

cq5dam.web.384.614Hoeksche WaardOp speelse wijze aan de slag gaan met je baby en samen ontspannen bezig zijn. Speciaal voor ouders en verzorgers organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard een Boekstart workshop over Shantala babymassage. Leuk om te doen en heel stimulerend voor de baby.

Shantala babymassage is een mooie manier om je kindje nog beter te leren kennen en de onderlinge band te versterken. Bovendien is het een leuke, plezierige en ontspannende manier voor ouders om met hun baby te spelen. Iedereen kan het leren en het is voor de baby heerlijk relaxed. Babymassage is geschikt voor baby’s van 6 weken tot 12 maanden oud.

Lichamelijk contact is heel belangrijk voor de emotionele, lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van baby’s. Massage heeft een positieve invloed op de baby; het slaapgedrag kan verbeteren, de huid wordt gestimuleerd en dit zorgt voor een goede doorbloeding, de weerstand wordt verbeterd, darmkrampjes kunnen verminderen en de massage heeft een kalmerende werking.

Een leuke leerzame workshop voor baby’s en hun vader, moeder, opa of oma. Agnes Kwakernaat van massagepraktijk Akwamarijn legt uit wat Shantala babymassage is en waarom het belangrijk is om je baby te masseren. Tijdens deze Boekstart workshop leren de deelnemers de eerste beginselen, die ze thuis in de praktijk kunnen brengen.

  • Woensdag 24 september | van 9.15 tot 10.00 uur | vestiging Numansdorp | Wethouder van der Veldenweg 3 | 3281 AN Numansdorp | 0186-653432
  • Woensdag 24 september | van 11.00 tot 11.45 uur | vestiging Strijen | Stockholmplein 1 | 3291 TP Strijen | 078 6741041

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.