8 jarig meisje uit Numansdorp valt tijdens haar vakantie van fiets

1260
politie-logoNUMANSDORP – Een 8-jarig meisje uit Numansdorp is zondagavond 19 juli op haar vakantieverblijf Center Parcs Het Meerdal in America in Limburg gewond geraakt nadat zij van haar fiets was gevallen.

Het meisje viel rond 20.45 uur ’s avonds met de fiets en kwam op haar gezicht terecht. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om medische hulp te verlenen. Een woordvoerder van de politie geeft aan dat het meisje niet goed aanspreekbaar was en af en toe het bewustzijn verloor.

De arts van de traumahelikopter is met het slachtoffertje in de ambulance meegereden. Het meisje is naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.