Piershil raakt steeds dieper in de zorgen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

image-5258111PIERSHIL – Piershil 1 raakt steeds dieper in de zorgen na de 1-4 nederlaag tegen DCV uit Krimpen aan den IJssel. 

Ondanks de hoge verwachtingen na de enorme kwaliteitsimpuls staat de ploeg van trainer Martin Schouten op de laatste plaats met nul punten uit drie duels. Tegen DCV kwamen de Piershillenaars desastreus uit de startblokken, binnen vijf minuten werd de wedstrijd verloren. Eerst verkeek doelman Peter Konings zich volledig op een mislukte voorzet, na enkele minuten stond daardoor de de 0-1 al op het bord. Na balverlies van Kevin van Valen pikte Patrick Groen de bal op en bediende de Krimpense scherpschutter Timmy van Diejie: 0-2. De roodwitten liepen daarna achter de feiten aan en gingen ook vanwege de blessures van Sebastiaan van Vreeswijk en Jordi van Marion met een kater de rust in.

Even kreeg het thuispubliek nog de hoop op een resultaat toen een handsballetje een strafschop opleverde, Wesley Koedam verkleinde daardoor tot 1-2. De scheidsrechter was consequent want een even onschuldig handsballetje aan de andere kant leidde ook meteen tot een kalktrap: Patrick de Reuver maakte er 1-3 van. Na de tweede gele kaart voor Kevin van Valen en het geblesseerd uitvallen van Jurriaan Lindhout werd de rampdag compleet gemaakt door nog een tegengoal: 1-4.

Na het stoppen van Darwyn Pennock en Edwin Bestebreur en de afwezigheid vandaag van Geert Bakker (vaderschapsverlof) en Alex van Dijk (ziekte) bleek Piershil niet in staat om al dat gemis aan snelheid en kwaliteit op te vangen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page