Naturalisaties in de gemeente Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Beide families met burgemeester Borgdorff - Foto gemeente Binnenmaas
Beide families met burgemeester Borgdorff  - Foto gemeente Binnenmaas
Beide families met burgemeester Borgdorff – Foto gemeente Binnenmaas

BINNENMAAS – Op maandag 7 juli vond er een naturalisatieceremonie plaats in de raadzaal in het gemeentehuis in Maasdam. Mevrouw Orth-Mungkhuangklang uit Westmaas en mevrouw Hoogvliet-Klebenow uit Puttershoek kregen de Nederlandse nationaliteit.

Mevrouw Orth-Mungkhuangklang kwam naar het gemeentehuis voor de uitreiking van de bekendmaking van de verlening van het Nederlanderschap (naturalisatie). Zij is in 1978 geboren in Ratchasima, Thailand. Eind 1999 is zij in Nederland komen wonen en sinds juni 2004 woont ze in onze gemeente. Dat jaar is ze ook getrouwd met de heer Orth.

Mevrouw Hoogvliet-Klebenow kwam voor een bevestiging van de optieverklaring. Zij is in 1969 geboren in Pasewalk, Bondsrepubliek Duitsland. In 1999 is ze in onze gemeente komen wonen. In 2002 is ze getrouwd met de heer Hoogvliet.

Burgemeester A.J. Borgdorff reikte de ‘nieuwe Nederlanders’ de officiële papieren uit voor het Nederlanderschap. Deze papieren zijn nodig voor het aanvragen van een paspoort. Tijdens de bijeenkomst sprak de burgemeester de aanwezigen toe, waarna ze namens het gemeentebestuur van Binnenmaas een bos bloemen ontvingen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren