Weekendafsluting Kiltunnel in beide richtingen van vrjdag 4 maart tot maandag 7 maart

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Kiltunnel

‘s-Gravendeel – Het eerste weekend onderhoud aan de Kiltunnel staat gepland van vrijdag 4 maart 2022 vanaf 21.00 uur tot uiterlijk 5.00 uur op maandag 7 maart 2022. De tunnel is dit weekend in beide richtingen gestremd.


De werkzaamheden die in het eerste weekend worden uitgevoerd zijn het inrichten van de Kiltunnel om in beide richtingen veilig door de noordbuis te kunnen rijden zodat gestart kan worden met het groot onderhoud aan de zuidbuis op maandag 7 maart 2022. Verder zal in de weekenden aan het asfalt onderhoud plaatsvinden. 

Als de werkzaamheden eerder afgerond zijn en het mogelijk is om voor 5.00 uur op maandag 7 maart 2022 veilig door de tunnel te rijden dan zal de tunnel eerder opengaan voor verkeer. 

KILTUNNEL WEL DOORRIJDBAAR VOOR FIETSERS, MAAR VIA ANDERE ROUTE!

In het weekend van 4 maart kan je wel door de Kiltunnel fietsen! Er geldt een omleidingsroute en deelt het fietspad met tegemoetkomen fietsverkeer!
 

Vanaf vrijdag 4 maart start het groot onderhoud aan de zuidbuis in de Kiltunnel en aan de roltrap. Hierdoor geldt ook voor fietsers een andere situatie dan normaal.

De fietsers in de richting van Dordrecht worden via een omleidingsroute naar de andere tunnelbuis geleid waar ze het fietspad delen met tegemoetkomend fietsverkeer. 

Pas daarom je snelheid aan, fiets rechts op het fietspad en niet naast elkaar!

LET OP: vanaf april/ mei werken wij in de andere tunnelbuis en worden de fietsers richting ’s-Gravendeel via een omleidingsroute naar de andere tunnelbuis geleid.

Alles bij elkaar deel je tot juli het fietspad met tegemoetkomend fietsverkeer! Pas dus goed op en zorg dat je veilig aankomt op de plek van bestemming!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren