Strijen in de gevarenzone na verlies bij Amstelwijck

0
128

Strijen-met-bal-PDF1Dordrecht – Op alle fronten werden de Strijense kanaries afgetroefd door de Dordtse tegenstander, die in de 15e minuut wel erg goedkoop op voorsprong kwam nadat een grabbelende keeper Sem Kerkhof de bal in de voeten van uitblinker Elvis Versluis schoot, die het presentje dankbaar accepteerde. In de 25e minuut werd het zelfs nog 2-0 toen Rik Kramer vrij voor het Strijen doel opdook en ongehinderd mocht scoren.

Strijen trachtte vervolgens met individuele akties gevaar te stichten in de Dordtse defensie, doch zonder overleg en overtuiging leverde dit nauwelijks gevaarlijke situaties op. Door dit negatieve resultaat is Strijen samen met Wieldrecht op de voorlaatste plaats beland in de 2e klasse D.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.