Ontmoetingsplekken zoeken organisatietalenten!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Welzijn HW

De Ontmoetingsplekken voor (groot)ouders met kinderen van 0-4 jaar doen het goed in de Hoeksche Waard! Zo goed, dat het team nieuwe vrijwilligers zoekt, die de ochtenden gaan organiseren. 

Een ontmoetingsplek is een laagdrempelige plek waar (groot)ouders elkaar ontmoeten en kennis, tips en ervaringen delen, terwijl de kinderen samen (leren) spelen in een geheel vrijblijvende, veilige omgeving.

Er zijn ontmoetingsplekken in verschillende dorpen en op verschillende ochtenden.  Op dit moment in Klaaswaal, Numansdorp, Oud-Beijerland, Puttershoek, Strijen en Westmaas. Na de zomer zullen er meer volgen. Een aantal ochtenden draait iedere week, andere eens per twee weken en één eens per maand.

Als vrijwilliger organiseer je de ochtend; je zorgt dat alles klaar staat, je schenkt koffie en thee en ook voor de kinderen zorg je voor drinken en iets lekkers. Je hebt aandacht voor allerlei onderwerpen, signaleert en bespreekt en hebt oog voor de speciale dagen van het jaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, je talenten en leuke ideeën zijn van harte welkom! Het team vindt het belangrijk dat een vrijwilliger eigen keus heeft en zich als een vis in het water voelt.

Nieuwe mensen leren kennen, doen waar je goed in bent en waar je enthousiast van wordt mét en voor (groot)ouders met kinderen van 0-4 jaar op een leuke locatie in de Hoeksche Waard. Spreekt dit je aan? Ben jij die gezellige gastvrouw/-heer, die wij zoeken? Heb jij een ochtend in de week, per twee weken of eens in de maand tijd en lijkt het je leuk om aan te sluiten? Heb je vragen? Stuur dan een email naar [email protected] of kijk voor de volledige vacature en solliciteer op www.vrijwilligerscentralehw.nl, vacaturenr. B870001497.

Wil je op de hoogte blijven van alle actuele informatie? Volg dan op Facebook en Instagram: Welzijn Hoeksche Waard, @diana_welzijnhw of kijk op de website www.welzijnhoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.