Zaterdag 1 december kijkdag Windpark Spui

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Langs het Spui tussen Nieuw-Beijerland en Piershil wordt Windpark Spui gerealiseerd. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van dit nieuwe windpark. Heeft u altijd al eens (onderdelen van) een windturbine van dichtbij willen zien? Of vraagt u zich af welke werkzaamheden er allemaal komen kijken bij het realiseren van een windpark? Neem dan een kijkje op ons bouwterrein aan de Spuiweg in Piershil. 

U bent zaterdag 1 december van harte welkom 

Tussen 10.00 en 13.00 uur is het windpark open. Een aantal van onze medewerkers zijn aanwezig en geven rondleidingen. Dit gebeurt op drie tijdstippen (10.00, 11.00 en 12.00 uur). 

Wilt u naar de kijkdag komen? Meld u dan aan 

Dit doet u via de aanmeldbutton op onze website www.windparkSpui.nl. Bij het aanmelden geeft u ook aan hoe laat u de rondleiding wilt volgen. Wij plannen u dan op dat tijdstip in. U ontvangt een paar dagen voor de kijkdag een bevestigingsmail van ons. In die mail staat hoe laat u ingedeeld bent en in welke groep. Mocht de rondleiding op uw voorkeurstijd vol zitten, dan nemen wij contact met u op. Als de maximale hoeveelheid bezoekers hebben ingeschreven, halen wij de button van de site en kunt u zich niet meer aanmelden. Dus wilt u erbij zijn, meld u zich dan snel aan. 

Wij zien u graag op 1 december! 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.