Clienten Gemiva krijgen kleurijke bakfiets van het RAD Hoeksche Waard en gemeente Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Wethouder Wilko van Tilborg overhandigde vanmorgen, samen met René Huisman, directeur van de RAD Hoeksche Waard, een klikobakfiets aan de medewerkers van dagbestedingslocatie Het Molenschaer.

De gemeente  Strijen en de RAD Hoeksche Waard schonken de bakfiets aan de enthousiaste cliënten van Het Molenschaer, om deze in te zetten bij het opruimen van zwerfafval. Wethouder Van Tilborg was het al opgevallen hoe fanatiek de mensen van Het Molenschaer de afgelopen jaren op eigen initiatief het zwerfafval in de gemeente te lijf gaan. ,,En met de schenking van deze speciale klikobakfiets willen we hiervoor onze dank kenbaar maken, en jullie het werk een stukje plezieriger en gemakkelijker maken.”

Uiteraard probeerde de wethouder de bakfiets ook zelf eerst uit. Onder luid applaus van de toekomstige gebruikers legde hij er de eerste meters mee af. ,,Dat valt nog niet mee, maar rijdt wel lekker soepel.” Daarna bestegen de medewerkers van Het Molenschaer stuk voor stuk dolenthousiast hun nieuwe werkvoertuig. En dat bij de een de benen wat langer waren dan bij de ander, maakte niets uit. In een flits was het zadel op precies de juiste hoogte gezet.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”115″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”imagedate” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren