Minister Mark Harbers bezoekt de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Rijksoverheid

Hoeksche Waard – Mark Harbers (VVD), Minister voor Infrastructuur en Waterstaat, brengt op zondag 13 maart een bezoek aan de Hoeksche Waard. Hij gaat in gesprek met een aantal vertegenwoordigers uit de vervoerssector en de ondernemersvereniging Hoeksche Waard over de verkeerssituatie van en naar het eiland.


Harbers is niet onbekend met de uitdagingen waar de Hoeksche Waard mee te maken heeft. Eind 2019 bracht hij samen met een VVD-delegatie uit de Tweede Kamer en de Provincie Zuid-Holland al een bezoek aan de Hoeksche Waard. Toen is uitgebreid over de sterke toename van het verkeer op de A29, de groei van de economie en bevolking op het eiland en de noodzaak tot aanpassing van de infrastructuur gesproken.

Tijdens het komende bezoek gaat Harbers in gesprek met onder andere Simon van der Mark – directeur Van der Mark Transport-, bestuurslid Philip den Eerzamen van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard en Hessel Visser – adviseur logistieke oplossingen – en de VVD-fractie. Onderwerpen van gesprek zullen zijn de renovaties van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel, de plannen rondom A4-Zuid, de Kiltunnel en de beperkingen op de N217.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren