Topdeals bij Renault dealer Auto Indumij! Tot € 3.500,- extra inruilvoordeel tijdens Salon de Promotion

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Salon_de_promotion-Indumij facebookDordrecht – Renault-dealer Auto Indumij staat van donderdag 17 september tot en met zondag 27 september helemaal in het teken van Salon de Promotion. Wie tijdens deze actieperiode zijn auto inruilt voor een nieuwe Renault, ontvangt tot maar liefst € 3.500,- extra inruilvoordeel. En op zondag 27 september zijn onze vestigingen Oosterhout, Etten-Leur, Dordrecht en Barendrecht geopend!

Dit is hét perfecte moment om toe te slaan en een nieuwe Renault te kiezen. Wie vast wil weten hoeveel inruilvoordeel we bieden, kan de inruilwaarde berekenen op www.renault.nl.

Renault Kadjar

De actieperiode is tevens het perfecte moment om de Renault Kadjar te bewonderen. De jongste telg binnen de Renault familie die comfort, robuustheid en een ongekend rijke uitrusting weet te combineren in een prachtige verpakking. Via www.renault-indumij.nl/kadjar kunt u de auto alvast online bewonderen.

Gratis powerbank op koopzondag!

Altijd stroom voor uw smartphone of tablet? Auto Indumij geeft op koopzondag een exclusieve Indumij Powerbank weg aan iedere showroombezoeker! Kom naar onze showroom op zondag 27 september. Onze vestigingen Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur en Oosterhout zijn van 10.00 tot 16.00uur geopend.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.