“MAAK KANS OP EEN CADEAUBON VAN € 25,- !!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Bloemisterij de Drie Lelies

Bestellen bij Bloemisterij De Drie Lelies kan sinds begin dit jaar ook via de webshop. Hierover hebben wij al eerder een artikel geschreven. Sinds deze mogelijkheid er is, is hier veel gebruik van gemaakt. De reacties zijn positief en na wat kleine opstartproblemen biedt de webshop veel gemak en keuze.

Onze collectie bestaat uit twee onderdelen, nl. boeketten en rouwwerk. Al deze boeketten en rouwwerk zijn gefotografeerd met en door onze professionele fotograaf.

De boeketten en het rouwwerk worden bij ons in de winkel gemaakt. Het geeft een goed beeld van hetgeen wij als bloemisterij kunnen aanbieden. In de loop van de tijd zullen er steeds nieuwe boeketten en rouwstukken bij komen. 

”Bloemisterij De Drie Lelies beschikt het gehele jaar over een ruim assortiment aan exclusieve bloemen. Hier maken wij de mooiste boeketten van, welke aan al uw wensen voldoen. De aangeboden boeketten zullen wij zo getrouw mogelijk samenstellen, al naar gelang de beschikbaarheid van deze bloemen in het seizoen.”

“Wij maken voor u een rouwstuk dat past bij de gelegenheid. Dit kan zijn door gebruik te maken van kleur, vorm en stijl. Als u een voorwerp heeft dat u in een rouwstuk verwerkt wilt hebben wat kenmerkend voor de overledene is, dan is dat natuurlijk mogelijk en maakt het rouwstuk persoonlijker. Wij komen ook bij u langs als u over een rouwstuk meer informatie wilt.”

 Kijk eens rond op onze webshop en laat je inspireren door de met liefde gecreëerde bloemwerken. (www.bloemisterijdedrielelies.nl)

Plaats je een bestelling via de webshop in week 22 (31 mei t/m 5 juni, dan maak je kans op onze cadeaubon. Deze acties geldt niet voor rouwwerk)”

Bloemisterij De Drie Lelies
Oranjeplein 16
3297 CV Puttershoek
06-83558259

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren