Geslaagde Koningsspelen op pcbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel

513

P1000511‘s-Gravendeel – Als voorbereiding op Koningsdag waren er vrijdag 22 april op heel veel scholen de sportieve Koningsspelen. Op pcbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel werd de ochtend spectaculair gestart op het plein aan De Vlasakker. Op de muziek van het Koningslied van Kinderen voor Kinderen 2016 (Hupsakee) zongen en dansten zo’n 430 kinderen zich in het zweet. Daarna stond er in iedere klas een heerlijk ontbijtje.

De kleutergroepen vermaakten zich de rest van de ochtend met oud Hollandse spelletjes rond het schoolgebouw, terwijl de overige groepen de sportvelden bemanden en daar met sport en spel een fantastische ochtend beleefden.
P1000478
Foto’s: W.Vergeer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.