Inspiratiedag Kwaliteit van Leven in de Openhof Kerk

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – Op 19 september organiseren Kunst4All (in het kader van het 5-jarig jubileum van het Odensehuis HW), Veilig Oud in de HW en Samen Dementievriendelijk in de HW een Inspiratiedag met als thema ‘Kwaliteit van Leven’. De dag vindt plaats in de Open Hofkerk in Oud-Beijerland.

We zijn trots dat we de expositie ‘Gezichten van Dementie’ van Herman van Hoogdalem mogen openen en bieden daarnaast een middagprogramma met verschillende workshops rondom de thema’s GOED omgaan met dementie en financiële veiligheid van ouderen. Er zijn workshops over domotica, positieve gezondheid, en babbeltrucs, er is een interactieve lezing van Jos Cuijten, als consultant en trainer gespecialiseerd in ouderenzorg, én je kunt genieten van Theater aan de Lijn.

Het middagprogramma start om 13:00 uur (inloop vanaf 12:30) en duurt tot 17:30. Vanaf 18:00 uur is er een speciaal op beroepskrachten afgestemd programma, waar positieve gezondheid, financiële veiligheid en ook GOED omgaan met dementie de centrale thema’s zijn. Jos Cuijten verzorgt ’s avonds een op beroepskrachten afgestemde workshop.
Voor het avondprogramma is accreditatie aangevraagd bij de V&VN.

Aanmelden kan via onderstaande link. Geef s.v.p. aan of je ’s middags of ’s avonds komt.

Meld je aan

Aanmelden & info

Datum & tijd
donderdag 19 september 
12:30 – 17:30 en uur / 18:00 – 21:30 uur
Locatie
De Open Hof
Van Ghentstraat 38, Oud-Beijerland

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.