Column: Een prachtige locatie om ‘verliefd’ op te worden.

0
3207
Esth.nl

Esth.nlMooie plekjes, de Hoeksche Waard heeft er veel, heel veel! En iedere keer weer verbaas ik me over dat het ene mooier is dan het ander. Zo ook rondom de Binnenmaas, een prachtig gebied met genoeg te doen voor de kids, maar ook om heerlijk te kunnen varen, waterfietsen en om vervolgens verliefd op te worden.

Het hele gebied is prachtig, alles eromheen. Wel eens een tochtje gemaakt met de fiets over de Ritselaarsdijk waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over ‘de Binnenmaas’? Zeker de moeite waard om een keer (of meerdere keren) te doen, want daar kun je echt genieten van rust, vrijheid, prachtige natuur, molens, dieren en uitzicht over prachtige polders en landerijen.

Afgelopen vrijdag was er wel iets heel bijzonders aan de Ritselaarsdijk langs de Binnenmaas. In de tuin, zeg maar gerust landgoed, van Gabrie in ’t Veld van Newland, werd een huwelijk op locatie verzorgd waar alles tot in de puntjes was geregeld. Het bruidspaar kwam aan per boot en werd verwacht door de gasten waar ze het ja-woord hebben gegeven, heerlijk hebben gegeten en tot in de late uurtjes hebben gedanst. Zo wordt verliefd worden wel heel letterlijk genomen!

Dit is iets wat je niet heel snel ziet in de Hoeksche Waard, maar zo zie je maar weer dat alles kan op dit mooie eiland! En door deze unieke locatie heeft iedereen het naar zijn zin, jong en oud en bovenal het bruidspaar.

Esth.nl

Er is een prachtige film gemaakt van deze locatie die ik jullie niet wil onthouden. Misschien wil jij hier ook wel trouwen? In een prachtige mooie tuin, aan de Binnenmaas, met heel veel liefde, een geweldige sfeer en een goede service als het gaat om catering, aankleding en meer! Neem hier een kijkje, want wie wil er nu niet een sprookjeshuwelijk aan de prachtige Binnenmaas?!

En schroom niet om een mooie fietstocht langs dit prachtige stukje natuur “De Binnenmaas’ te maken en laat je verrassen door al het schoons wat je hier tegenkomt.

Column geschreven door Esther Edens:

Ik ben Esther Edens en ben een echte Hoeksche Waardse, geboren en getogen in Klaaswaal en woon nu al meer dan 15 jaar in Numansdorp. Sinds mei 2015 een eigen blog www.esth.nl en enorm fan van schrijven. Het zijn van moeder van één zoon (en een tweede kindje op komst), kinderactiviteiten, leuke hotspots en allerlei leuke dingen, daar schrijf ik graag over! Volg mij op Facebook als je graag op de hoogte blijft!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.