Wil je deze winter leren schaatsen?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Heijblom Fotografie

HOEKSCHE WAARD – District Hoekse Waard KNSB is een gezellige en actieve schaatsvereniging in de Hoekse Waard. Wij zijn een overkoepelde organisatie van de ijsclubs uit de Hoekse Waard. We hebben trainingsmogelijkheden op de kunstijsbanen in Dordrecht en Breda.

Van oktober tot en met maart worden schaatslessen georganiseerd op de kunstijsbaan in Breda op zaterdagmorgen van 8.30 tot 9.45 uur voor alle leeftijden! Tevens zijn er trainingsmogelijkheden op dinsdag- en donderdagavond in Breda. Start 13 oktober 2020!

Je kunt meedoen aan echte schaatswedstrijden op de ijsbaan met jouw naam groot op het scorebord. Elke maand hebben we een gezellige afsluiting van de training, natuurlijk met warme chocolademelk.

Op de kunstijsbaan in Dordrecht is er voor de volwassen schaatsers ook een training op dinsdagavond van 20.30 uur tot 21.30 uur, op een afgehuurde baan. Dinsdag 29 september 2020 is de 1e training!

Als er natuurijs ligt, wordt er getraind op de banen van de ijsclubs in de Hoekse Waard. Ook kun je dan meedoen aan de wedstrijdjes op natuurijs.In de zomerperiode kunnen alle leden deelnemen aan de zomertraining die gegeven wordt op het terrein van Beachsport Hoeksche Waard/ IJsclub Nooitgedagt in Numansdorp.

Heb je belangstelling voor een proefles op de ijsbaan in Breda of Dordrecht, neem dan contact op met onze ledenadministratie via [email protected]

  • Volg ons via Facebook: District Hoekse Waard,
  • Instagram: district_hoeksewaard,
  • of bekijk onze website www.hwschaatsen.nl

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren