Cursus Natuurbegeleider Basisschool bij het Hoeksche Waards Landschap

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

P1050603 kopieHOEKSCHE WAARD – Hoeksche Waard Landschap geeft cursussen aan mensen die basisschoolkinderen willen begeleiden in de natuur in de Hoeksche Waard.

Heb jij dat ook ?

Blij worden van reacties van kinderen die iets moois ontdekken?

Vind je het leuk om kinderen spelend wat te laten leren?

Vind je het fijn om lekker buiten bezig te zijn?

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zouden onze groep vrijwilligers die tijdens schooluren de kinderen begeleiden graag  uitbreiden. Vaak is de motivatie om het niet te doen : `Maar dat kan ik niet`, of  `Ik weet  weinig van natuur`.

Daarom starten we een cursus waarin je o.a. informatie  over de verschillende leeftijdsgroepen en hun specifieke benadering krijgt; je kennis  maakt met onze manier van werken ondersteund met praktische voorbeelden  en je meeloopt  met een team van vrijwilligers.

De cursus bestaat uit 3 avonden en twee ochtenden.

De lesavonden zijn:

  •  18 september locatie Nationaal Landschaps Centrum Veerweg Numansdorp
  •  2 oktober         locatie Klein Profijt Zalmpad Oud- Beijerland
  • 16 oktober       locatie Nationaal Landschaps Centrum

De avonden beginnen om 19.30 en rond 21.30 sluiten we af. De praktijkmomenten zijn op afspraak met de deelnemer en de groepen.

Als je het leuk vindt om samen met kinderen de natuur te beleven  schrijf u dan nu in. [email protected] Ook voor informatie kun je mailen. Ben je alleen in de weekenden beschikbaar?  Voor onze jeugdactiviteiten in weekenden en vakanties zijn we ook op zoek naar nieuwe mensen.  Liever niet mailen? Dan mag u bellen 0622462451


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren