Oranjevereniging Klaaswaal eert Koningin Máxima met de Koninklijke fietsroute

527
Foto: Oranjevereniging Klaaswaal

Klaaswaal- ‘Helder vermiljoen, helder wit en kobaltblauw,’ het zijn de officiële namen voor de kleuren van de Nederlandse vlag. Het is het antwoord op vraag 12 van de Koninklijke fietsroute die Oranjevereniging Klaaswaal ter ere van de 50ste verjaardag van H. M. Máxima uitgestippeld heeft.

De route loopt van Klaaswaal, over Numansdorp en Westmaas weer terug naar Klaaswaal. Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om te stoppen en te genieten van de mooie Hoeksche Waard en natuurlijk om de vragen te beantwoorden.
Na de lancering op 15 mei is de route te downloaden vanaf www.ovklaaswaal.nl of op te vragen via de mail: [email protected] .
Een aantal enthousiastelingen stapten direct op de fiets om de route te fietsen en een aantal mensen kwam een exemplaar ophalen om hem later te fietsen.

‘We hebben enorm gelachen en veel mooie plekjes gezien,’ en ‘We fietsen deze route zeker nog eens als het mooier weer is.’ Zomaar een paar reacties op het rijden van de Koninklijke fietsroute.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.