SHO neemt vervroegd afscheid van hoofdtrainer Sander Fakkel

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Sander Fakkel - Foto vv SHO
In december vorig jaar was door beide partijen al besloten om na dit seizoen uit elkaar te gaan. De chemie tussen trainer en spelersgroep was minder en het lukte niet meer om het maximale uit de spelers te halen. Gezien het feit dat SHO het beleid volgt om zo veel mogelijk met spelers uit de eigen jeugd te werken, is het niet vreemd dat ‘de koek op een gegeven moment op is’. Zowel door Fakkel als door SHO is de intentie uitgesproken om het seizoen samen tot een goed einde te brengen. Met wat ups en downs is SHO uiteindelijk in een situatie beland waarin we het club belang voorop moeten stellen. Na drie verliespartijen op rij, waarvan één tegen rodelantarendrager Neptunus-Schiebroek, staat SHO nog steeds in de gevarenzone.
Het vertrouwen in een goede afloop is nagenoeg weg. Dan rest de club maar één keuze en dat is het vervangen van de hoofdtrainer.

Dit was geen makkelijk besluit aangezien Fakkel na vele jaren trouwe dienst een echte SHO-er is geworden. Wij bedanken Fakkel voor zijn continue inzet en toewijding. Alex de Graaf is voor de laatste wedstrijden aangesteld als hoofdtrainer van SHO1. Jaap de Boer zal hem assisteren bij deze belangrijke klus.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.