Bibliotheek Oud-Beijerland opent zijn deuren in het Oude Raadhuis

0
233
Wethouder Harry van Waveren hees symbolisch de vlag - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Oud-Beijerland De eerste bezoekers vonden gisteren al snel hun weg naar de nieuwe locatie van de bibliotheek in Oud-Beijerland: het Oude Raadhuis. Wethouder Harry van Waveren hees symbolisch de vlag. Het prachtig gerestaureerde en tegelijkertijd ook verduurzaamde, monumentale pand is een centrale plek, waar veel mensen langskomen. Daardoor is het erg geschikt voor de brede maatschappelijke functie die de bibliotheek heeft.

Bovendien zitten hier allerlei mooie voorzieningen in het pand die ontmoeting versterken, zoals bijvoorbeeld een horecagelegenheid. Ook de Historische Vereniging Oud-Beijerland neemt haar intrek in het pand. De officiƫle opening volgt later.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.