Heinenoord ruim langs Rhoon

171

HEINENOORD – Na het zeer geslaagde trainingskamp in Hoenderloo, stond voor afgelopen zaterdag de oefenwedstrijd tegen Tweede-klasser RHOON op het programma.
Coach Ralph Kalkman begon met de DRIE nieuwelingen, t.w. Martijn Terlouw – Richie Basoski en Arif Irimazbilek in de basis.

Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter John Meeuwsen uit Papendrecht was het voor de supporters al genieten van het vertoonde spel.
Na de eerste schermutselingen was het na een klein kwartier Richie Basoski, die zich van enkele tegenstanders los schudde, van afstand uithaalde en de Rhoonse sluitpost het nakijken gaf door de bal in de uiterste linkerhoek te knallen. 1 – 0
De volgende kans kwam voor aanvoerder Toine v.d. Berg en even later werd de bal met moeite gekeerd na de pegel van Mitch Fransen.Een buitengewoon fraaie voorzet van Neall Mouthaan werd halverwege de eerste helft uitstekend afgemaakt door wederom Richie Basoski en dat betekende 2 – 0.

Na de thee wisselde coach Ralph Kalkman zijn elftal op 8 plaatsen en was het Sander de Heus die twee keer met een lob de Rhoonse doelman passeerde. 4 – 0.De mannen uit Rhoon deden er een schepje bovenop en kregen een paar dotten van kansen, maar faalden in de afwerking.In de laatste minuut bepaalde Marvin Strik met een droge schuiver de eindstand op 5 – 0. Al met al een leuke oefenpot en volgt a.s. dinsdag de volgende wedstrijd tegen M.O.C.’17 uit Bergen op Zoom. Aanvang: 20.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.