In welk seizoen u ook rijdt, met vierseizoenenbanden heeft u zekerheid! 

Advertorial

0
411

premio-peter-de-groot_oud-beijerland-5De vierseizoenenband is bezig aan een opmars. En terecht! U hoeft niet te wisselen van zomer- naar winterbanden, wat tijd én geld bespaart. Bovendien heeft u met deze banden een uitstekende grip op zowel natte als droge wegen. En nóg belangrijker: ze hebben een prima tractie in de sneeuw. Dat is wel zo handig en veilig bij plotselinge sneeuwval. De meeste vierseizoenenbanden zijn zelfs ook nog geschikt voor landen waar winterbanden verplicht zijn. De ideale band voor de slimme automobilist dus.

Het is daarom niet vreemd dat Premio Peter de Groot tot en met 31 oktober een gratis* montage aanbiedt t.w.v €60,- op alle merken vierseizoenenbanden. Premio Peter de Groot stelt de klant immers centraal en streeft naar 100% tevredenheid. Dat kan alleen met het beste advies en door het leveren van kwaliteit. Naast gratis montage bieden zij ook nog een aantal serviceproducten aan met kortingen oplopend tot €80,- zodat uw auto klaar is voor het najaar.

Bij Premio Peter de Groot kijken ze voortdurend naar mogelijkheden om u als klant nóg beter te bedienen. Natuurlijk kunt u bij ze terecht voor alle vertrouwde zaken op bandengebied. Maar voor uw grootst mogelijke rijplezier verzorgen zij graag het compléte onderhoud van uw auto. Van apk tot grote beurt. Alles onder een dak. Voor prijzen om voor om te rijden.

Van oudsher staan ze voor een ruime keus in banden. Meer dan ooit staat Peter de Groot echter ook voor Service met een grote S. Met alle knowhow en hoogwaardige technieken die hiervoor nodig zijn. Na een bezoek aan Premio Peter de Groot is uw rijplezier gegarandeerd groter dan ervoor. Door de specifieke vakkennis, het juiste advies, het meedenken met uw situatie, hun ruime dienstenaanbod en de snelheid van werken. U rijdt gegarandeerd 100% tevreden weer weg. Welkom bij Premio Peter de Groot!

Bezoek www.premio.nu/premio/actie voor alle lopende acties of www.premio-peterdegroot.nl voor meer informatie.

*Bij een set van 4 banden
Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.