Vaartocht Beleef Tiengemeten vanaf het water

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Tiengemeten, Zuid-Holland, Nederland, Europa

Zaterdag 21 juli en zaterdag 11 augustus vaart salonboot De Heicondias weer rondom Tiengemeten, wat voor een heel andere natuurbelevenis zorgt. De vaartocht start om 13.00 uur aan vaste wal in Nieuwendijk. Tijdens de vaartocht vertelt de gids van Natuurmonumenten alles over het natuureiland. Via het Vuile Gat en langs de Tiendgorzen wordt om de westpunt heen gevaren. Vanaf het water is het een prachtig zicht op het eiland. De Heicondias meert rond 15.00 uur af in de haven van Tiengemeten.

Bezoekerscentrum

Van boord af eindigt de belevenis vanaf het water. Tijd over om wandelend het natuureiland zelf te gaan verkennen. Binnen vijf minuten ben je in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten voor informatie over het eiland, een ijsje of wat leuks uit de winkel. Je kunt hier ook fietsen huren. Kortom, een aanvullende belevenis na het varen met alle ingrediënten voor een fantastische dag. Je kunt er ook voor kiezen om de pont van 15.10 uur terug naar vaste wal te nemen.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. Leden van Natuurmonumenten betalen € 19,50 voor deze excursie, niet-leden € 24,50 en kinderen respectievelijk € 15,00 en € 20,00. Kinderen van OERRR betalen € 15,00.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren