Na 10 jaar ‘Rockende’ terugkeer Club Mozaiq in Oud-Beijerland.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – De oudere-jongeren van Oud-Beijerland denken er met weemoed aan terug. De legendarische Club Mozaiq op het Vierwiekenplein te Oud-Beijerland.Zelfs 10 jaar na sluiting zijn er nog zeer regelmatig verzoeken van oude bezoekers, of er niet een keer een Mozaiq feest of reünie georganiseerd kan worden of nog liever zelfs een totale herstart.

Oud eigenaar van Club Mozaiq, Bill Yildirim zegt hierover. “Hartstikke leuk natuurlijk, maar waar zou dat dan moeten? Er waren maar weinig locaties in Oud-Beijerland, met de grootte, de uitstraling en de mogelijke sfeer welke we bij Mozaiq hadden.  Nu 10 jaar later hebben we echter de perfecte locatie en samenwerking gevonden en gaan we er voor! We beginnen met een liveband avond, maar, uiteraard afhankelijk van de reacties, is het de bedoeling om zeer regelmatig diverse soorten party’s te gaan organiseren.”  

The Lobby Oud-Beijerland.

The Lobby is gevestigd in het prachtige pand aan de Scheepmakershaven, onder de Hoeksche Waarders bekend als het “Voorwindenpand”.  De bar is prachtig ingericht en de circa 10 bij 10 meter publieksruimte is uitermate geschikt voor band- en dansavonden.

Mozaiq @ the Lobby met The Stolling Rones

Zaterdag 29 februari zal de eerste editie plaatsvinden van Mozaiq @ the Lobby met de enige echte “Stolling Rones”. De Stolling Rones is, zeker in deze regio, één van de bekendste en beste Rolling Stones Tribute bands. Een garantie voor top muziek en een geweldige sfeer. 

Kaarten kan je hier bestellen

DJ Patriz

Voor, tussen en na de optredens van The Stolling Rones, zorgt DJ Patriz ervoor dat niemand stil kan zitten. Zij neemt de bezoekers mee in een opzwepende muzikale en nostalgische reis door de tijd. Soul, funk, disco en vele andere hits uit de jaren zeventig tot heden.  

Meer informatie over Mozaiq @ the Lobby en het eerste evenement op 29 februari is te vinden via facebook of bij The Lobby.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren