Olijfolie Proeverij in Strijen op woensdag 7 mei

0
234

olive-oilMasline Olijfolie organiseert op woensdagavond 7 mei, 19.30 uur een geheel gratis Olijfolie-Proeverij in Spiritual Balance aan de Boompjesstraat 27 in Strijen. Een mooie gelegenheid om samen met vrienden, familie en/of collega’s de verschillende olijfoliën te proeven, te ruiken en te beleven. 

Er is veel, heel veel te vertellen over olijfolie. Over de geschiedenis van olijven, over de oogst, het persen en uiteraard over het gebruik ervan. Welke olijfolie is waarvoor geschikt… al deze aspecten komen langs bij deze Proeverij. Natuurlijk maakt het echte proeven van verschillende olijfoliën een groot onderdeel uit van deze avond.

Meld je vrijblijvend aan via [email protected] of loop langs in de winkel en geniet van deze smakelijke belevenis door de wereld van olijfolie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.