v.v. Strijen op zoek naar een trainer voor het 2e elftal

224

STRIJEN – VV Strijen is op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste en professionele trainer voor het begeleiden en (door-)ontwikkelen van haar jonge spelers die de ambitie hebben om in het 1e elftal van VV Strijen te spelen. Je bent bij voorkeur in bezit van TC 2, maar minimaal in bezit van TC 3. Strijen 2 komt uit in de reserve 2e klasse.

Je vormt een duo met de hoofdtrainer, Geert Meijer, en werkt in goed overleg samen naar een optimale invulling van de verdere ontwikkeling van de spelers die zijn opgenomen in het beloften elftal (VV Strijen 2). Je traint op dinsdag- en donderdagavond en speelt op zaterdag.

Je doelstelling is het verbeteren van de tactische en technische vaardigheden van spelers. Je hebt zowel oog voor de ontwikkeling van de individuele speler als voor de ontwikkeling van de groep. De doelstelling realiseer je met behulp van gevarieerde trainingen op tactisch en technisch vlak.

De doelgroep bestaat uit spelers die komend seizoen overkomen vanuit de jeugd, spelers die de afgelopen seizoenen zijn overgekomen vanuit de jeugd. Ook spelers die niet direct het niveau van het 1e elftal aan kunnen train je zodanig dat ze in de toekomst wel onderdeel kunnen uitmaken van het 1e elftal.

Heb je interesse en wil je jezelf voorstellen als serieuze kandidaat bij de commissie Voetbaltechnische Zaken van VV Strijen? Mail dan je motivatie en CV naar het volgende emailadres: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.