Inschrijving Piershilse Huiskamerkwis 2019

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PIERSHIL – De inschrijving voor de derde Piershilse Huiskamerkwis is geopend. Op vrijdag 22 maart zullen diverse teams vanuit hun Piershilse huiskamer weer strijden om de eer en fraaie prijzen. Jantine van ’t Hof, lid van het organisatiecomité, rekent wederom op veel belangstelling. ,,Vorig jaar hadden we liefst 297 deelnemers, verdeeld over 23 teams. Daar willen we, en gaan we, nu weer overheen”.

Aan het begin van de avond zal een boekje met vragen en opdrachten worden overhandigd aan de teamcaptains, het hoofdkwartier van de organisatie is tijdens deze editie gevestigd in het clubgebouw van SV Piershil. Via het webadres piershil.com/huiskamerkwis is een archiefpagina geopend met alle informatie over de eerste twee edities. Geïnteresseerden kunnen zich zo een beeld vormen wat hen te wachten staat.

De kwis is zeer divers en vooral bedoeld om de saamhorigheid te vergoten. Het is ook een mooie gelegenheid om familie, vrienden en kennissen uit te nodigen in het dorp van ‘de Kraaien’. Deelname kost 10 euro per team, inschrijven is tot uiterlijk 15 maart mogelijk via huiskamerkwis@piershil.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren