Mevrouw Van Zanen-Van Nes uit Puttershoek viert 101e verjaardag

0
1185

img_9303PUTTERSHOEK – Donderdag 24 november is mevrouw Van Zanen-Van Nes uit Puttershoek 101 jaar geworden. Oorspronkelijk komt mevrouw Van Zanen uit de Hoeksche Waard maar ze is in haar tienerjaren vertrokken richting Scheveningen. Ze heeft daar meer dan tachtig jaar gewoond. Haar man, waarmee ze bijna vijftig jaar getrouwd is geweest, heeft ze daar ook ontmoet. Helaas is haar man op 80-jarige leeftijd overleden.

Ruim 8 jaar woonde mevrouw Van Zanen in Strijen, vorig jaar is ze verhuisd naar ‘t Huys te Hoecke in Puttershoek. Gelukkig is mevrouw Van Zanen nog in het bezit van een goede geest en houdt ze zich goed op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld. Zoals ze zelf zegt: ‘Het leuke nieuws, maar helaas ook soms het minder goede nieuws.’

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten mevrouw van Zanen vandaag en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.