Rommelmarkt in Cillaarshoek

0
731

STRIJEN – Zaterdag 10 juni 2017  is het rommelmarkt in Cillaarshoek !Op deze gezellige rommelmarkt bent u welkom vanaf 09.00 uur aan de Keizersdijk 163 te Cillaarshoek Strijen op de grote boerderij naast de kerk.

Er staan allerlei kramen met huishoudelijke spulletjes, meubels, kleding, boeken, speelgoed, bloemen en planten en nog veel meer. Voor de kleintjes is er een springkussen, grabbelton en nog meer spelletjes. Voor de inwendige mens is ook gezorgd, bij de haphoek kunt u terecht voor koffie/thee en wat lekkers, of door een heerlijke haring te happen. Tijdens het rad van fortuin worden mooie prijzen weggegeven.

Zaterdag groot feest in dat kleine Cillaarshoek. De rommelmarkt is om 15.00 uur afgelopen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.