Groter groeien met judo en Aikido bij Randori in Klaaswaal

0
605

IMG_1812Klaaswaal – Stichting Randori heeft het seizoen geweldig kunnen afsluiten en kijkt tevreden terug op de behaalde successen. Vanaf de seizoenstart zijn er volop activiteiten voor de leden georganiseerd. Zowel jong als oud, de jongste is 5 en de oudste is bijna 80, hebben hier aan deelgenomen en volop genoten. Zo zijn er in de eigen dojo terugkerende judotoernooien georganiseerd waarmee de trouwe sponsoren in het zonnetje zijn gezet. Ook heeft de Amerikaanse Aikido grootmeester, Corky Quakenbush, er een aantal  succesvolle clinics verzorgd.

Vanwege de vele activiteiten en het grote enthousiasme waarmee het team van docenten dagelijks op de tatami staan, ziet Stichting Randori het ledenaantal fors groeien. Niet alleen het ledenaantal ook de leden groeien letterlijk en figuurlijk. De vakbekwame docenten zien de ontwikkelingen van de cursisten wekelijks toenemen. Vooral de jeugdige judoka’s maken grote sprongen in deze ontwikkeling. Niet alleen op het gebied van het judo, juist ook op het gebied van de sociaal emotionele ontwikkeling. Hier is bij Randori erg veel aandacht voor.

Bij Randori groeien ook de docenten door het onderhouden en uitbreiden van hun vaardigheden.  Zo heeft de judoleraar, Marcel Dekker, onlangs zijn judoleraar B en Trainer en Coach diploma behaald bij de Judo Bond Nederland. Ook heeft Marcel veel inspiratie en ideeën opgedaan tijdens zijn studiereis en stage in de Kodokan, de bakermat van het judo in Tokio.

Na de zomervakantie start Randori met kleuterjudo op de zaterdagmorgen. Dit is een extra activiteit die gestart wordt om tegemoet te komen aan de vraag om ook de kinderen vanaf 4 tot 6 jaar op een verantwoorde wijze judo aan te bieden.

Voor de zomervakantie is er al gestart met de Randori Fit club wat een groot succes was en na de zomer is opgenomen in het lesaanbod. Zo groeien wij met elkaar in een geweldige dojo onder goede begeleiding.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.